VÅRA AKTIVITETER

För bokning och information vänligen ring: 0680-553 19 eller mail: info@aktivitetlofsdalen.se


BOWLING

Sporten som kan utövas av alla, proffs som nybörjare. På våra moderna och välskötta Brunswick – banor kan alla deltagare prestera bra personliga resultat. Individuella räcken hjälper yngre spelare att matcha sina äldre medspelare.

Pris:
55min 400:-
Serie 60:- / per person

3 – KAMP

3 – Kamp är en utmärkt, spännande och roande gruppaktivitet som passar perfekt för ett stuggäng, ett kompisgäng eller en företagsgrupp. Alla kan vara med, gammal som ung, proffs eller nybörjare, har ingen betydelse. Alla kan få ett bra resultat i vår 3 – Kamp.

Det går även utmärkt att inkludera bowling i 3 – Kampen.


ÖL-PROVNING

På Aktivitetshuset finns det ett stort antal bryggerier representerade och vars öl erbjuds i en mängd olika typer. Vid en ölprovning prövar vi minst 8 olika sorters öl under varierande teman. Dessa teman kan vara från ljust till mörkt, en resa jorden runt eller inom en särskild kategori som t ex IPA öl från olika länder. Nästa ölprovning titta i vårt veckoprogram.


WHISKYPROVNING

En spännande provning av whiskyns underbara dofter och smaker. Vi går igenom olika whiskysorter där vi pratar historia och tillverkning.


LEKLANDET

I Lofsdalen hittar du Härjedalens största lekland. Här hittar du en avdelning för de yngsta barnen med en klätterställning och rutschkana i avpassad höjd, kluriga labyrinter, brunbjörnens ramavtryck, en krokodil som man kan rida på eller brottas med.

Är du stor eller liten är det alltid kul att hoppa i vår härliga hoppborg. Här kan du studsa lätt på fötterna, knäna eller varför inte rumpan. I den stora klätterställningen som är i två våningar finns det massor av tunnlar, långa eller hisnande rutschkanor, ett gigantiskt bollhav, hemliga gångar med roterande dörrar och ett särskilt rum för jättebollsbalansering.

Priser:

100:- / dag per barn
200:- / vecka per barn
500:- / Säsong per barn


SHUFFLEEBOARD

Shuffleboard är ett brädspel som påminner lite om curling. Testa det och vi lovar att du kommer att bli fast.

Pingis/Sportrum

Pris: 200:-/ timme 

VECKOPROGRAM

Hittar ni på vår Facebooksida